Delen


Verhalen zijn leuk om te horen, naar te luisteren en daarom ook leuk om te delen. Want wie houdt er nu niet van om even weg te dromen over vroeger of op te gaan in een mooi jeugdverhaal van iemand anders?

Wij vinden het altijd leuk om verhalen te krijgen. Laat je inspireren, schrijf je verhaal, vul het verhalenformulier in, voeg eventueel afbeeldingen toe, lees de voorwaarden en stuur het ons op. Dan verschijnt jouw herinnering binnenkort online. Veel plezier met mijmeren!

~

Publiceren

Om jouw verhaal te kunnen publiceren, moet je akkoord gaan met de algemene voorwaarden. Wij behouden namelijk het recht wijzigingen aan te brengen in de tekst of teksten te weigeren. Dit doen we alleen als wij bijvoorbeeld teksten niet geschikt vinden voor dit project of er bepaalde uitspraken in staan die niet geschikt zijn voor publicatie. Wij respecteren namelijk de schrijver, maar ook wat en over wie er wordt geschreven.

Daarnaast houden wij ook rekening met de privacy van de schrijver. Wanneer je een verhaal instuurt, bepaal jezelf in hoeverre je zichtbaar bent voor bezoekers. Wil je bijvoorbeeld wel je verhaal kwijt, maar niet je naam of een foto, dan vinden wij dat geen probleem. Want elke herinnering vinden wij de moeite waard.

LET OP: een verhaal mag niet langer zijn dan 2000 woorden!

(Velden met een * zijn verplicht)

Naam*

Mijn verhaal wordt gepubliceerd onder:*

E-mailadres*

Titel*

Verhaal*

Eventuele opmerkingen

Afbeeldingen toevoegen (max. 4)

Ik ga akkoord met de Algemene Voorwaarden*